Wij zijn Filmerds!

Wij zijn Filmerds, simpel gezegd drie gasten die twee keer in de week een videopodcast uitbrengen over film. Dit zijn naast rake reviews ook scherpe stellingen, terugblikken, vooruitblikken en filmgerelateerde spellen!

Henk van der Velden

Marvel Fanboy Extraordinaire
Omdat hij vaker naar de film wilde, maar het vooral over film wilde hebben heeft Henk Filmerds bedacht. Marvel Fanboy in hart en nieren en geeft eerlijk toe dat hij sommige filmklassiekers nog nooit gezien heeft. Heeft het niet op horrorfilms (boehoe, is zo eng), maar kan juist genieten van een rasechte popcorn film.
Henk van der Velden
Sander Schekman

Sander Schekman

Kubrick is Koning
Sander, of ook wel de Schek genoemd, is de officiële Star Wars fanboy van Filmerds. Maar zijn filmkennis is meer dan alleen George-Lucas’-speelgoed-verkopende-door-Disney-opgekochte-ruimte-avonturen. Hij heeft alles gekeken van Kubrick, is altijd in voor een gouwe-ouwe maar kan ook zeker genieten van een fijne zondagmiddag film!

Pim Meijerman

Kijkt graag Sjonnie Wick
Lichte obsessie over het realistisch gebruik van wapens in films, kan elke film terugbrengen naar een behapbare samenvatting en heeft altijd wel een mening over hoe een film beter had gekund. Pim kan niet wachten op een nieuw deel in the John Wick franchise en heeft soms gortdroge humor.
Pim Meijerman